tiistai 5. huhtikuuta 2011

Kutsukorttisulkeiset


Ahkerat askarteluapulaiseni taisivat osuvasti ennustaa pari kuukautta sitten autellessaan minua hääkutsujen teossa, että todennäköisesti postilaatikosta kolahtaa loppujen lopuksi kuitenkin aivan erinäköinen kutsu. Materiaalit sentään säilyivät suurin piirtein samoina, mutta kaikki muu taisikin sitten muuttua.



Eri värisiä ja kokoisia paperipinoja onkin kuljeksinut pitkin pöytiä parin viime päivän ajan. Onneksi myös valmiiden kutsujen pino alkaa jo kasvaa mukavasti. Kaikki tuo paperimäärä kyllä vähän hirvittää ja väistämättä tulee mieleen, että herra B:n  (tosissaan tai vähemmän tosissaan) ehdottama sähköpostikutsu olisi kyllä ollut huomattavasti ekologisempi vaihtoehto. Mutku...




Muutamia työtä helpottavia hankitoja teimme myös. Herra B iski kirjakaupassa silmänsä paperileikkuriin, joka on kyllä ollut aivan korvaamaton apu viime päivinä. Päätin myös kokeilla ensimmäistä kertaa liimarullaa (vai mikä tuon vekottimen nimi nyt on? Elina, onko tämä juuri se, mistä puhuit?) ja täytyy sanoa, että meillä synkkasi välittömästi. Työvaloa vailla olen puolestani ollut jo syksystä asti, kun edellinen jalkalamppu sanoi työsopimuksensa irti. Tämä uusi on IKEAsta ja ehkä enemmän yleisvaloksi tarkoitettu, mutta kirkkaimmalla mahdollisella lampulla toimii hyvin myös työvalona. Pidän.


3 kommenttia:

Kreetta kirjoitti...

Sähköpostikutsu ei kyllä ois ollut kyllä sua, vaikka ois miten ekologista! Ihanaa, en malta odottaa, että kutsu tulee postilaatikkoon :)

Ja lampusta tykkään ;) Meillä samat makkarissa lukuvaloina :)

Erja kirjoitti...

Kreetta: Eikä! Meillä on kohta ihan identtisesti sisustetut asunnot. Huomasin kans ne pöytävalaisimet ja mainitsin, että tollaset vois sit yöpöydille... :D

Tsirpukka kirjoitti...

Jännityksellä odotan, millainen kutsu sieltä saapuu:) Vaikka kuinka kannatan jätteen vähentämistä, niin en todellakaan aloittaisi sitä korteista!

Oi, varmaan ihana tuo paperileikkuri. Olen kanssa joskus haaveillut moisesta, helpottaisi askartelua paljon.